Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

torstai 15. syyskuuta 2016

Helsinki, häät ja kellarin sisustus

Ollaan suunniteltu kellarin sisustamista semmoseksi tunnelmalliseksi, kutsuvaksi oleilupaikaksi, johon olisi mukava käpertyä kylmenevissä syysilloissa kynttilöitä polttamaan. Siellä pitäis olla ainakin mukava löhöpaikka, pehmoisia vilttejä, niitä kynttilöitä, kaktuksia ja mustavalkoisia kuvia seinillä. Mielellään itse ottamia tai omaan elämään liittyviä.. Siksipä olen selaillut omia kuvia, myös suunnitellut sopivien kuvien ottamista ja muokkaillut jo valmiita.

Yllä olevat kuvat on viime viikonlopulta Helsingistä. Myös hääteema tuli vastaan useamman kerran: hotellin pihassa nainen samassa hääpuvussa kuin itse nelisen vuotta sitten, hääohjelmia telkkarista odottaessani ystävää koulutuksesta, hääkyltti matkalla.

Yksi pariskunnista puhui avioliitostaan oivaltavasti; että joka päivä mennään uudestaan naimisiin saman, mutta muuttuneen toisen kanssa samalla kun on itsekin muuttunut ja kasvanut.

”I know who I was this morning, but I have changed a few times since then”
-Lewis Carroll

Kävin vaatekaupassa Odd Molly ja ihastuin sen sisustukseen niin, että en huomannut katsoa vaatteita ollenkaan. Siellä mustavalkoiset kuvat näytti tosi kivoilta. Myös kupariputkea oli käytetty tosi luovasti, tässä muutamia kuvia kaupan sisustuksesta.

Palaillaan kellarin sisustukseen kunhan saadaan sinne ainaskin nuo yllämainitut. Tällä hetkellä kellari ammottaa tyhjyyttään ja siellä on Samuelin ollut hyvä kaahata taaperoautollaan ympäriinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti