Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

maanantai 31. lokakuuta 2016

Halloweentunnelmissa

Heti alkuun täytyy kertoa, että meillä ei juhlittu halloweenia. Nicolla oli työkiireitä ja minä ja Samuel päätettiin vähän kuvata. Inspiraatio tuli, mistäs muustakaan kuin halloweenista! ..ja vähän siitä, että Samuel tykkää juoda teetä sinisessä huoneessa:)

Kerran kun ystäväni oli kylässä tyttärensä kanssa, niin kysyin lapsilta, haluaisivatko he teetä. Ja se oli niitten mielestä hauskaa; siinä ne istui sohvalla ja joivat teetä legoista, jota me aikuiset tarjoiltiin kynttilänjaloista. Sen jälkeen Samuel on aina muistanut sanoa teetä, kun mennään siniseen huoneeseen. Ja sitähän äiti sitten tarjoilee, milloin mistäkin.

Sininen huone oli semmoinen, joka jäi mieleeni, kun käytiin katsomassa tätä taloa. Jossain vaiheessa me jo päätettiin, ettei osteta tätä taloa, koska prosessi tuntui liian hankalalta. Varmaan kaksi viikkoa mietin, etten oikeasti voi unohtaa taloa, enkä etenkään tota sinistä huonetta. Hassua sinänsä, koska mulla tuntuu olevan sellainen viha-rakkaus suhde siniseen. Vanhassa kodissamme halusin ehdottomasti yhdestä huoneesta sinisen, mutta kun Nico sai huoneen valmiiksi, en kestänytkään sitä.

Tästä huoneesta kyllä pidän, tunnelma on ihana. Katto on myös maalattu sinisellä. Mutta kuten huomaat, on seinä tasoituksen jäljiltä läiskäinen, eli se on pakko maalata uudelleen. Ja todennäköisesti väri tulee tällä kertaa olemaan tummanharmaa.

Mun kuvattava ei kovin paljon tykännyt olla paikallaan, eikä todentotta monta hyvää kuvaa tullut. Yhtäkään kuvaa en raaskinut poistaa, koska äidistähän ne kaikki kuvat omasta kullannupusta on vaan niin ihania.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä ja mukavaa viikkoa!