Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

lauantai 22. lokakuuta 2016

Kuvakulmia olohuoneesta

Keskiviikkona oli kaunis aamuaurinko ja pakkasta ulkona, joten pihaltakin olisi saanut kauniita kuvia. Mut sit oli kiva olla vaan sisällä ja kuvailla meidän olohuonetta, jota en aikaisemmin ole kokenut kauhean kuvaukselliseksi. Siitä syystä, että meillä on olohuoneessa mustavalkoruutulattia ja siinä keskellä sitten iso itämainen punaisen, sinisen ja sekalaisen oloinen matto. Ja musta noi kaks on ollu niin ristiriidassa, ettei olohuone ole tuntunut kauniilta. Lähinnä käytännölliseltä Samuelin kannalta, koska matto on niin iso ja paksu, et jos kaatuu, niin ei käy kipeetä.

Mutta nyt kun Samuel pysyy jo paremmin pystyssä, päätettiin vaihtaa mattojen järjestystä, ostettiin vähän viherkasveja, muutama kynttilä ja kaikki legot pois, niin avot. Nyt tykkään!! Ei se aina paljoa vaadi.

Tokihan se matto on yhä sielä tavallaan ristiriidassa, mutta ei enää niin hallitseva. Ruokapöydästäkin tuli kotoisampi, kun siellä on matto alla ja kehystämässä ruokailutilaa. Verhokankaat ollaan jo ostettu, ne täytyisi enää vaan ommella:) Tarkkasilmäiset varmaan huomaa, että hyllystä on kaikki nostettu sille tasolle, ettei taapero ylety.. Sen yleensä aina vieraat huomaa!

Tilaan olisi vielä tarkoitus Nicon tehdä iso peili, ja sitten se alkaisi olla kutakuinkin siinä. Ainakin siihen asti, kunnes sit taas keksii jotain uutta kivaa. Seinät ovat keltaiset, edellisten asukkaiden valitsemat, joita alkuun vähän vierastettiin. Nyt ollaan jo vähä totuttu. Onhan toi väri kyl tavallaan aika iloinen:) Alkuun suunniteltiin, et maalataan ne tummanharmaaksi, mutta kun luettiin värien tarkoitusta, tultiinkin toisiin ajatuksiin. Eli synkkyyden sijasta valittiin ilo. Ainakin toistaiseksi.

Ja koska tämä meidän talo on ollut joskus seurakuntatalo, niin näitä aikoja kunnioittamassa on pieni kehystetty todistus, jonka mukaan tässä tilassa saa oleskella enintään 100 henkilöä. Ei olla vielä ylitetty:)

Mukavaa ja leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Wow, mikä olohuone! Tilaa ja näköä! Siis mahtava. Itsestäni tuo punainen mattu tuolla pöydän alla sopii aika kivasti mustavalkoisen lattian kanssa. Ja mitkä ikkunat! Raaskiiko niihin mitään verhoja laittaa? Oletko keksinyt miten niihin verhot saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara, kiva kuulla:) Mietittiin verhoja verhotangolla ikkunoiden sivuille, lähinnä semmoisia koristeverhoja, jotka ei peitä ikkunoita. Tarpeeksi pitkä verhotanko pitäis vielä löytää tai sitten tehdä itse. Alkuun kun tota mietittiin niin Nico selvitti, että kaari-ikkunoihin olisi myös olemassa muotoiltavaa verhonkiinnityskiskoa. Mukavaa sunnuntaita!

      Poista