Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

lauantai 18. helmikuuta 2017

Tänä päivänä

2017-1979=38. Piti oikein laskimella laskea. 38 vuotta sitten synnyin ja tänään siis täytin 38 vuotta. Sanoinko jo 38!! Oioi, muistan kun omat vanhemmat täytti 30, ja ajattelin, et ne on hirveän vanhoja ja ehkä kohta kuolevat.

Ja nyt mä täytin 38. Vielä 10 vuotta sitten elin semmoisessa harhassa, että täällä ollaan aina. En muista, koska se tuli, mutta nykyään olen erittäin tietoinen siitä, että aina täällä ei tulla olemaan. Mutta siltikin. Mun mielestä elämä vaan paranee, kun ikää tulee lisää. Et jos se on nyt tälläista, en malta oottaa et oon 70:) Ehkä se on kuitenkin niin, et aina se sen hetkinen ikä on paras ikä. Aina se parhain ikä tähän mennessä.

Ja takaisin tähän päivään. Tänään sain päättää mitä tehtäisiin, koska oli mun päivä. En ole oikein koskaan viettänyt sen isommin omia synttäreitä, en jotenkaan tykkää olla huomion keskipisteenä. 30-vuotispäivää vietin muistaakseni kourallisen lähimpien ystävien kanssa. Ja tätä päivää vietettiin mun lempiukkojen kanssa ja missäs muualla kuin kirppareilla. Se oli mun toive.

Ensimmäistä kertaa käytiin tällä ihanalla kasarmialueella Hämeenlinnassa. Kiva paikka, suosittelen käymään. Paikka oli kaunis ja monia kivoja aarteita löytyi. Tykkään penkoa ja sitä täällä sai tehdä. Ja mun mielestä aika kohtuuhintaista.

Olen usein kävellessäni katsellut tuossa meidän tiellä noita liikennevalojen muotoa ja miettinyt, että semmoinen olis aika kiva löytää kotiinkin. Ja sieltähän se löytyi. Oma liikennevalo. Jotenkin sitä tarvii vielä tuunata, mut on jo tuollaisenakin hauska.

Illalla mun vanhemmat tuli vielä kahville. Nico nukuttaa Samuelia. Syön karkkia ja alan kohta katsomaan Voice of Finland. Elämä on hyvää. Näin 38-vuotiaanakin:)

1 kommentti: