Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Yksi tyyppi muutti meille

Niin siinä vaan kävi. Tämmönen kaveri halusi välttämättä mun mukaani. Eihän sitä sitten hennonnut jättää. Kaverin nimi on Daavid ja mä luulen, et se tulee viihtymään meillä oikein hyvin.

Tossa se nyt katselee. On jo kertaalleen paikkaakin vaihtanut ja luulen ettei se vielä ihan lopullista paikkaansa ole löytänytkään. Mutta olkoon nyt tuossa toistaiseksi. Hyvää yötä Daavid, aamulla nähdään! Juodaan kaffet ja lähdetään puistoon. Tai no, sä varmaan jäät siihen siksi aikaa:)

Täällä on muuten sairastettu flunssaa koko perheen voimin ja voin kertoa, että on tullut katseltua paljon muumeja. Niistäkin voi inspiroitua. Erityisen hyvä oli muumilaakson kevät, mun ja Samuelin lemppari.

2 kommenttia:

 1. Daavid tuntuu viihtyvän teillä oikein hyvin. Ja sopivan ympäristöönsä :) Nuo teidän ikkunat on kyllä aivan mahtavat. Kenellä tuollaisia on kotona!? Joten jos muilla ei ole kotona Daavidia, niin ei ole kyllä tuollaisia ikkunoita ja ikkunalautojakaan :)
  Koittakaahan parantua flunssasta. Muistan myös joskus katselleeni varmasti sata kertaa kaikki Pipsa-possut läpeensä samassa tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:) Joo kyl se viihtyy! Muumimaratoonit on nyt onneksi ohi ja täällä ollaan jälleen normivauhdissa:) Mukavaa viikonloppua<3

   Poista