Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

tiistai 23. toukokuuta 2017

Äidiltä Samuelille

”Onko sulla joskus ikävä ollut jotain jota ei ehkä olekaan? Onko sulla koskaan ikävä tullut, vaikket tiedä mitä edes kaipaatkaan? Niinkuin pieni satu johon lapsena uskoit, menettänyt hohteen on kokonaan tai niinkuin kaunis maisema jota ei koskaan, ole edes ollut olemassakaan..” -Pave Maijanen

Lapsen kanssa sinne on mahdollista päästä uudelleen. Ihmetellä maailmaa lapsen silmin, nähdä se taika ja olla osa satua. Toivottavasti osaan olla sulle se, johon voit aina luottaa. Meijän pieni vauva täyttää ensi viikolla jo kaksi<3

Bambi oli aluksi oranssi. Aika villi. Ajattelin, että väriltään olisi kyllä sopinut Samuelin huoneeseen, mutta jokin siinä oli pielessä. Niinpä maalasin pronssimaalilla päälle.

Eri valossa kimaltelee hauskasti tämä bambi. Tätä oli hauska tehdä ja pikkumies myös tykkää. Nykyäänhän noita piirtoheittimiä jaetaan puoli-ilmaiseksi, joten jos innostuit, tarvitset siis piirtoheittimen, kalvotussin, kalvoja ja lastenkirjoista saa kivoja kuvia sekä tietty taulupohjan, maaleja ja siveltimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti