Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Valokuvauskurssi

Kerroin viimeksi, että olen ilmoittautunut valokuvauskurssille. Nyt se on takana ja ajattelin jakaa muutamia kuvia sieltä. Kuvat eivät ole mitä parhaimpia, koska kamerani ei ole enää valovoimaisin, sisustus oli tumma ja kuvausajankohta myöhäinen… Mutta itse kurssi oli tosi hyvä! Ja inspiroiva. Tuli semmoinen olo, että haluaa oppia lisää!

Valokuvauskurssi järjestettiin Destinystoressa; kaupassa jonka löysin viime Helsingin reissulla ohikulkumatkalla. Reissun jälkeen aloin seuraamaan instagramissa kyseistä putiikkia, jossa sitten mainostettiin itse kurssia. Kurssin vetäjänä toimi Frida Visualaddictista, jonka blogia seuraan ja jonka kuvista erityisesti pidän. Eihän sitä sitten voinut olla menemättä.

Tuli se semmoinen jännä tunne taas, että elämä on seikkailu ja että kannattaa tarttua asioihin. Niihin, jotka kutkuttaa. Eikä vaan ohittaa. Että ehkä joskus.

Itselläni on mielessä yksi tosi kutkuttava juttu, johon haluaisin tarttua.. Pelko yrittää sanoa, että kannattaakohan, onkohan susta siihen. Mutta samaan aikaan se vaan kiinnostaa niin paljon, että aion tarttua siihen! Kerron myöhemmin kuinka siinä käy.

Mukavaa kesäpäivää<3 Kuullaan pian!

2 kommenttia:

  1. Valokuvauskurssi olisi kyllä kiva juttu! Hyviä on kuvat. Hämärässä kuvaaminen se vasta taitoa vaatiikin. Jään odottelemaan mielenkiinnolla, mitä sinulla on mielessä - mihin harkitset tarttuvasi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara ja mukava kuulla:) Tästä lisää, kun tiedän itsekin enemmän:)

      Poista