Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Tallinnassa

Mikäli olet Tallinnaan matkaamassa, käy ihmeessä Tai Bohissa syömässä! Ihanaa ruokaa ja mieletön sisustus. Ystäväni kuvasi sisustusta hullunkuriseksi ja sitä se olikin kaikkine erikoisuuksineen. Yhdistelmä Liisa ihmemaata, Peppi pitkätossua ja creepiä autiotalotunnelmaa. Näyttäviä huonekaluja ja värejä. Silmänruokaa kaikkialla.

Kuvilla ei ole muuten mitään tekemistä paikan kanssa. Se paikka vaan täytyy kokea itse ja totta puhuen, kuviin en saanut vangittua sitä kaikkea mitä se paikka oli.

Vanha Tallinna oli ihanan tunnelmallinen, samoin meidän vanha hotelli ja sen pikkuruinen huone. Siellä me kuunneltiin sadetta, ukkosta ja salamointia ja katseltiin sitä tosta pikkuruisesta ikkunasta.

Reissussa parasta oli, että kerrankin ehti höpöttää kunnolla. Ehti muodostua myös matkahuumoria, vaikka reissu oli lyhyt:) Se oli semmonen pikkunen makupala, että tänne kannattaa ehdottomasti tulla pian uudelleen<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti