Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Misty morning

Tehtävänä oli unelmakeikan määrittäminen moodboardin avulla. Omani on alla: unelmakeikkani olisi sisustuskuvan/julisteen tekeminen, jossa olisi seuraavia elementtejä: nainen, jolla silinterihattu, kävelykeppi, ehkä ilmapalloja, hevonen. Talo taustalla. Kuva mustavalkoinen. Kovaa ja pehmeää, pyöreitä ja graafisia muotoja, rönsyilevää ja yksinkertaista samaan aikan. (Osa moodboardin kuvista on omia, osa pinterestistä.)

Eilen oli sumuinen aamu, mummi ja pappa tuli hakemaan Samuelia ja mulla ja Nicolla paljon tekemistä suunnitelmissa sillä välin. Uutena ohjelmanumerona tuli sitten kuitenkin nämä kuvaukset sumun innoittamana.

Näissä minä toimin mallina, mutta ideaalihan olisi, että minulla olisi se malli, jota kuvata:) Siihen on kuulemma hyvä väylä olemassa; jos ei omasta takaa löydy, niin fb:ssä on ryhmiä, (esim tfcd, just shoot me), joissa valokuvaajat ja mallit kohtaavat. Raha ei liiku, mutta molemmat hyötyvät kuvien muodossa. Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus! Mutta nyt toistaiseksi näin..

Yllä olevien elementtien lisäksi tykkään paljon unenomaisesta, vähän utuisesta tunnelmasta. Toisinaan on myös hyvä olla itse kameran takana, ei ole meinaan helppoa; kasvoille tahtoo väkisin puskea epänormaali virne ja asennoista tulee jäykkiä. Parhaimmat kuvat tuleekin, kun ei vielä ole ”kuvattavana”, esim kun vasta ”harjoittelee”, liikkuu paikasta toiseen tai kuten seuraavassa: on ottamassa maasta esineen, jota tarvitsee;)

Vielä puuttui se hevonen ja ne ilmapallot, mutta hahmotelma selkiytyy. Kotonamme on paljon muiden ottamia kuvia seinillä ja tulevaisuudessa olisikin tarkoitus saada myös omia tuotoksia seiniä koristamaan.

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita<3

4 kommenttia:

 1. Minä voin tulla joskus malliksi! Tartteisin cv:tä varten uuden kuvan. Edellisessä käyttämässäni näytän tissejä, enää en kehtaa lähetellä sitä... :D hienoja kuvia, ihana sumu oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!! Kannattaa näköjään kertoa toiveitaan, löytyikin malli näin läheltä😍 Oikeesti olis tosi kiva!

   Poista
 2. Vau, nää on kyllä upeita! <3 Ihana fiilis tulee näitä katsoessa, tosi inspiroivaa. :) Meillä on kyllä niin samantyyliset visiot ja haaveet kuvien suhteen, että tuollaiset kuvaukset olisi mielettömän kiva järjestää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna❤️Ja nin ois, kiva kun innostuit kans, ehdottomasti järjestetään!:)

   Poista