Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

maanantai 26. syyskuuta 2016

Äidin vapaapäivä

Mummi ja pappa haki Samuelin aamulla ja mulla siis koko päivä omaa aikaa. Kauhee lista mitä kaikkea pitää tehä ja ainaski saada aikaan. Oon aina kokenut sillai et on kiva et on siistiä mut siihen siivomiseen ei kannata tuhlata aikaa.. Oikeesti ois pitänyt siivota, mut..mun lista aamulla näytti tältä:

-käy kiertiksessä
-osta herkkukeksejä(muro pikkuleipä)
-nauti kahvista ja syö niitä keksejä:)
-ota valokuvia
-tee intiaanipostaus
-käy läpi vaatteet ja turhat pois
-vie maalaus ja piirrustusjutut yläkertaan

Nyt huomaan, et vaikka tuntuu siltä etten oo taaskaan ehtinyt oikeen mitään, niin toisaalta 5/7 tehty!! Et aika hyvin loppujen lopuksi. Intiaanipostaus jäi tekemättä, koska kun saatiin taulu seinään, huomasin että se vaatii paljon muutakin. Kuten lamput, Samuelin kirjat koriin, jouluvalot pois ikkunalaudalta ja kaikkea semmosta, niin se jää nyt toiseen kertaan. Myös vaatteiden läpikäyntiä en ehtinyt tehdä. Toinen kerta sit.

Eli kohta kello on sen verran et lähdetään hakeen pientä murua kotiin. Oma aika on luksusta mut kaikista paras sit tässä päivässä on kuitenkin se ikävä, joka ehtii tulla ja se kun taas nähdään.

Listaan tuli lisää asioita päivän mittaan, kuten
-pese kiertiksestä ostetut eläimet
-käy läpi ystävältä ja kiertikseltä saadut kirjat
-tee vanhoista koriste-eläimistä taulusuunnitelma, jonka Nico voi sitten toteuttaa

Samuel tykkää hulluna eläimistä ja niitä sit ostin sieltä kikestä sarjan ja sit muistin meidän koriste-eläimet, et hei niistähän voi tehdä taulun Samuelin huoneeseen. Suunnitelma on tehty ikean pilleillä:)

Hauska oli myös huomata, kun tutkin kirjoja, et kyllä ne muutkin tekee listoja. Niitä löytyi aika paljon kirjojen välistä:) Seuraavaksi sitten se päivän paras.

2 kommenttia:

  1. Kyllä täältä löytyy monta listan tekijää :). Olisi mukava nähdä miltä Samuelin huone ja valmis lelutaulu näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista:) Samuelin huoneessa vasta maalaus käynnissä(siitä on tulossa semmonen raikas vihreä), laitetaan kuvia kun valmistuu, samoin lelutaulusta:)

      Poista