Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

maanantai 29. elokuuta 2016

Vanha keinuhevonen

Löydettiin torista just oikeanlainen vanha keinuhevonen, joka oli kuitenkin niin elämää nähnyt, ettei ostohetkellä kestänyt istumista lainkaan. Vaarana siis oli, että heppa rikkoutuu osiin. Joten ennen käyttöön ottoa, se täytyi liimata kunnolla. Halkeamat näkyy yhä, muttei se haittaa, koska hepasta saa mielestäni näkyä, että se on vanha ja elämää nähnyt. Jos haluaisi ettei ne näy, täytyisi heppa vielä maalata.

Itselleni heppa toi mieleen Pariisin ja karusellit, miehelleni Meksikon ja ystävälleni Venäjän. Vanhoissa esineissä on myös parasta ne mielikuvat siitä mitä kaikkea tuo on nähnyt ja missä kaikkialla se on mahdollisesti ollut. Varmasti se on nähnyt paljon kaikenlaista, monta eri perhettä ja pientä kiikuttajaa. Meijän pojan mielestä hauskinta on laittaa sormet sen suuhun ja muka säikähtää, että se puras.

Paradise isn't a place.

It's a feeling.


-L. BoyerIt's not what you look at that matters,

It's what you see.

Henry David Thoreau

Your thoughts shape your vision.
You see what you choose to see.

Oli sitten keinuheppa Pariisista, Meksikosta tai Venäjältä, kaikki tavallaan yhtä oikein tai väärin, tärkein on kuitenkin se tunnelma ja ne mielikuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti