Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Vähän portaita ja ajatuksia valokuvaamisesta

Kodin yks ehdottomasti lemppari ja kauneimpia juttuja ikkunoiden lisäksi on portaat. Ja portaissa ne rautakaiteet. Ja näin syksyn tullen portaat on taas enemmän käytössä, koska keittiöstä menevät portaat suljettiin kylmän ajaksi, jotta saadaan paremmin lämpö talteen.
Toissailtana rappukäytävään tuli kaunis ilta-auringon valo, joka oikeesti värjäsi käytävän tunnelmallisen vaaleanpunaiseksi, jota en kuitenkaan täysin onnistunut taltioimaan.. Ehkä vähän.
Sehän tässä blogin pitämisessä on mun mielestä kivointa toi valokuvien ottaminen ja siinä kehittyminen. Ainakin uskon, että siinä voi kehittyä ottamalla kuvia. Tässä elämäntilanteessa en ole ehtinyt muuten asiaa opiskelemaan, mikä on toisaalta ihan hyvä. Keskittyy vaan tekemiseen, siinähän sitä oppii.
Toinen hyvä asia on, että on alkanut entistä enemmän kiinnittämään huomiota kauniisiin asioihin. Kauneus lisääntyy vetovoiman lain mukaan;) Toisaalta sitä käsittelee myös omia tunteitaan, kun erilaisille tunnetiloille etsii niihin sopivia kuvia.
Myös luovuus lisääntyy, mikä on erityisesti tällaiselle suorittajalle hyvä. Tässäkin tulee mun suorittajapuoli esille: olen aina halunnut aloittaa valokuvaamisen, mutta en ole aikaisemmin saanut aloitettua. Koska, mitä niillä kuvilla sitten tekee. Hölmö ajatus.
Jotenkin tässä myös saa selvennettyä itselleen asioita mitä haluaa. Ja tietty se et mun pikkumiehestä on miljoona kuvaa, joita on jo nyt kiva katsella ja varmasti myöhemmin vielä enemmän. Eli tuun kiitteleen itseäni vielä tästä harrastuksesta.

”Ask & it will be given to you; seek & you will find; knock & the door will be opened to you.”
Kivaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti