Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Junarata pöytäIdea sai alkunsa eräästä sisustuslehdestä, missä pyöreä musta junarata oli kasattu pyöreälle valkoiselle pöydälle. Se oli todella tyylikkään näköinen ja tästä lähti ajatus junarata pöydästä hautumaan.

Samuelilla oli jo pikku tuoleja useampia ja niillä istutaan kovasti, mutta pöytä vielä puuttui. Minulla oli aiemmin sohvapöydäksi suunniteltu pyöreä koivuvaneri levy, mistä kuva junaradasta ja pyöreästä pöydästä muistui mieleen. Kun pöytä oli tulossa lastenhuoneeseen niin ajattelin, että yhdistetäämpäs nämä kaksi ja laiton jyrsimen kehräämään. Laidan tein viistoksi jotta vanerin laitakuvio korostuu ja on myös turvallisempi. Pinta sai käsittelyksi lapsiturvallisen vesipetsin tumma tammi ja öljykäsittelyn. Jalat tein männystä 8 kulmaisiksi siron vaikutelman saamiseksi.


Mikäli haluat pukinkonttiin samanlaisen niin vielä kerkeää :)
Hinta noin 100€ ja väriin, kokoon, korkeuteen voi vaikuttaa.
Tilaamaan pääset tästä