Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

lauantai 24. joulukuuta 2016

Jouluaatto

"Kuvitellaanpa, että kaikkeus äkkiä
ilmaantuisi eteesi vanhana, viisaana ja ystävällisenä messiaana, jolla olisi loistavan valkoinen aura.
Hän esittelisi sinulle sadan pisteen pelin, joka takaisi, takaisi sen, että unelmistasi tulisi totta. Sinun pitäisi kuitenkin luopua kaikesta maallisesta omaisuudestasi, ajaa pääsi paljaaksi, kävellä piikkimatolla, uhrata kolme tuntia päivässä mielen harjoittamiselle ja panostaa vähintään kaksi vuotta, ennen kuin ensimmäiset muutokset alkaisivat näkyä. Suostuisitko peliin? Suostuisitko, jos kaikista unelmistasi tulisi sitten totta?

Vastasitko myöntävästi? Tiedän, että vastasit myöntävästi.


Jos nyt kaikkeus ilmaantuisi eteesi tämän kirjan sivuille, puhuisi sydämellesi ja sanoisi, että voidaksesi alkaa elää unelmiesi elämää (visualisoida viisi minuuttia päivässä), kulkea unelmiesi elämän mukana (tehdä symbolinen uskonharjoitus vain kerran päivässä) ja kohdata pelkosi, yrittäisitkö edes?

Hmmmm.

Jos visualisointi olisi erittäin vaikeaa, ehkä ihmiset visualisoisivat. Voi kyllä, he perustaisivat kerhoja, virkoja ja autopesuloita!"

Rauhallista joulua<3

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua teidän koko perheelle, hieno joulukalenteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin teille sinne❤️Toivon että nähdään pian🦄

      Poista