Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukuun 11.

"Hei! Täällä kaikkeus,
ja minulla on suuria uutisia!


Olen juuri saanut jaetuksi Powerball-voimapallon tuotot, ja minulla on vielä riittämiin aikaa ja energiaa ja yltäkylläisyyttä. (Et uskoisi, kuinka paljon, jos kertoisin.) Juuri nyt ajattelen näin:

Olisiko sinusta mukavaa saada lisää rahaa, lisää aikaa ja lisää ystäviä? Olisi vai?! No, täsmälleen sen hyväksi olen tehnyt töitä!


No niin, sinä voit tehdä näin: Ota jossakin vaiheessa tänään tai tällä viikolla kynä ja paperia (tai jos haluat, käytä tietokonettasi) ja kirjoita kirje jollekulle hyvin kaukana asuvalle. Jollekulle, jota rakastat ja arvostat. Kerro hänelle ”uutiset”. Pyydän sinua kirjoittamaan tämän kirjeen, ikään kuin unelmasi olisivat jo toteutuneet, ja kertomaan koko jutun. Kirjoita jokainen yksityiskohta. Kuvaile hämmästystäsi, selitä kaikki asianhaarat ja kerro onnestasi, jotta hän (ja minä) tuntisimme, miltä sinusta tuntuu. Säilytä sitten kirje, kunnes todellisuudessa tarvitset sitä.

Höpinääkö? Ilman muuta! Vahva ajattelun ja uskon teko, joka vaikuttaa elämäsi kulkuun.
Kyllä! Kyllä! Kyllä! Kyllä! Kyllä! Kyllä!


Mitä pitempi kirje ja mitä hienompia sen yksityiskohdat, sitä voimakkaampi vaikutus."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti