Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

torstai 16. maaliskuuta 2017

Lastenhuone

Samuelin tuleva huone on ylitasoitettu lasikuitutapetista ja maalattu. Nico sekoitti värin huoneeseen luonnonpigmenteistä sekä maalasi ikkunasmyygit, katon ja listat. Työmäärä kasvoi siinä tehdessä, koska vanha pinta korostui aina uuden rinnalla. Myös lattia hiottiin ja öljyvahattiin.

Eli tervetuloa Samuelin huoneeseen. Kuten kuvista näkyy, sitä ei vielä ole sisustettu.

Väri onnistui juuri niin kuin piti, ei tosin ihan ensimmäisellä kerralla, mutta toisella. Kaveriksi tuonne sopisi hyvin tumma puu ja ainakin seinälle on tulossa tummasta puusta helmitaulu ja eläintaulu, jota hahmottelin täällä. Bambivalaisin olisi kiva ikkunalaudalla.

Ison pojan sänky ollaan ostettu valmiiksi, se kaipailee vielä maalia pintaan. Ja Nicon tekemä junapöytä tulee sopimaan niin hyvin tulevaan leikkihuoneeseen.

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis huone! Nuo ikkunat! Ja ikkunalaudat! Puhumattakaan lautalattiasta ja vanhoista pattereista. Kyllä lapsukaisen kelpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara, mä luulen kanssa, että tulee lapsukainen viihtymään, kunhan saa vielä lelunsa tuonne:)

      Poista