Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ilta-aurinko

Ilta-aurinko ja aamun sarastus on varmaan yksi parhaita asioita tässä talossa. Ehkä noin elämässä ylipäätään. Joskus aamuisin ennen töihin lähtöä kiipeän yläkertaan katsomaan aamun aurinkoa. Haaveilen, että jos en lähtisi töihin, joisin aamukahvit terasilla ja maalaisin. Niinä aamuina, kun ei tarvitse töihin, tätä ei tule tehtyä, koska nukuttaa.. Aika usein nukun siihen asti, kun Samuel herää. Ja vastaavasti kukun, kun poika on mennyt nukkumaan. Joskus kyllä teen toisinpäin. Ihan varmasti joku kerta tänä kesänä, kun en kerta viime kesänä.

Kuvissa on eilisen ilta-aurinkoa taltioituna. Harmi ettei tähän saa mukaan lintujen laulua ja tota huumaavaa syreenin tuoksua. No okei, oli siellä myös pari hyttystä.

Viime viikolla oli poikkeuksellisen paljon omaa aikaa ja sosialisointia Helsingissä. Tuli piipahdettua joissakin kaupoissa, jotka olivat ohikulkumatkalla. Inspiroiduin erityisesti destinystoresta ja siellä olleista mahtavista intiaanipäähineistä niin, että olen tilannut ison läjän höyheniä netistä ja aioin askarrella vastaavan. Punanaamiosta ostin silinterihatun ja eräänlaisen naamion. Mielessä on jo visioita kuvauksiin. Enää tarttis löytää malli ja osaamista toteuttamiseen ja ehkä pari muuta juttua, kuten hevonenkin olis aika kiva. Siitäpä intoutuneena ilmoittauduin tänään lyhyelle valokuvauskurssille.

Etsin muuten tota kenkää yks päivä. Nyt kuvia katsellessani, huomasin sen olevan tuolla kirjoituspöydän takana:)

Kengän lisäksi löysin muuten tänään ihan mielettömän instatilin, ja ajattelin vinkata sullekin; anka_zhuravleva_arts. Mulle kävi niin, etten meinannut pystyä lopettamaan kuvien katselua, katsoin kaikki ja vielä uudestaan.

Poimin muutaman vielä sisälle. Tänään oli sadepäiväkin tarpeeseen, se tuo mukanaan tunteen, että voi ottaa vähän rennommin ja olla ihan vaan kotona<3

4 kommenttia:

 1. Ilta- ja aamuaurinko on meilläkin parasta! Kauniita kuvia olet saanut vangittua auringon leikistä.
  Kiitos instasuosituksesta. Kävin heti katsomassa ja olet oikeassa! Oli mahtavan hienoja kuvia.
  Teidän rappukäytävä on muuten aivan mahtavan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara:) Ja ihanan tunnelmallista teillä, nautitaan näistä; aamu-, ja ilta-auringoista<3

   Poista