Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Porteista sisään, tervetuloa

Tämmöinen ihanuus löytyi kirpparireissulta; marjapuuron värinen portti, joka on just sopivasti ”vähän” kulunut. Sitä jo pikkasen mallailtiin tohon ja tykkään kyllä fiiliksestä, joka siitä tulee. Täytyy vielä ottaa vanhat portit pois ja asentaa aidan mukana tulleet tolpat paikoilleen. Sitten saa vähän parempia kuviakin. Tossahan tällä hetkellä on melko korkea ja tylsä portti.

Samaiselta reissulta löytyi myös uusi kävelyportti, joka myös täytyy vielä asentaa paikoilleen. Tämä myös tuo juuri sopivaa, ehkä hieman aavemaista tunnelmaa tuonne autiotalon puoleen.

Muuten täällä on nautittu kesäpäivästä; käyty leikkipuistossa ystävien kanssa, pyöräilty perheen voimin, nautittu jätskiä ja kahvia ulkona, kerätty äidille voikukkia ja tutkittu maailmaa.

Näillä eväillä taas jaksaa vähän sateisemmatkin päivät<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti