Johanna, Samuel ja Nico

Johanna, Samuel ja Nico
Johanna, Samuel ja Nico

Ratatie blogissa taltioidaan elämän pieniä ohikiitäviä hetkiä, asustellaan maalla noin tunnin matkan päässä Helsingistä vanhassa pankkitalossa, jossa puuhaa ja remonttia riittää! Välillä ihastellaan sisustusasioita, välillä valokuvausta ja milloin mitäkin. Tervetuloa mukaan!

torstai 13. heinäkuuta 2017

Matka jatkuu kohti Fiskarsia

Fiskarsin antiikkipäivien ainoa löytö oli tämä peili, joka sekin meinasi jäädä sinne, kun ei oltu tajuttu varautua käteiseen. Kaivettiin kaikki taskut ja laukut ja saatiin kasaan hieman vajaa pyyntisumma, joka kelpasi peilin ystävällisille myyjille. Jee!

Ei meijän auto, mutta sopi niin hyvin tuohon maisemaan, että otin kuvan. Tunnelma Fiskarsissa oli letkeä, musiikkia soitettiin nurmikolla, ihmisiä vilisi ja kaunista katseltavaa riitti. Samuel nukkui onnellisesti koko Fiskarsin ajan ja heräili vasta kun jatkettiin matkaa kohti Tammisaarta.

Tammisaaressa mentiin ensimmäisenä syömään. Ja seuraavassa kuvassa molemmat miehet katselee merelle:)

Sit mahat täynnä leikkipuistoon, josta Samuelia ei olisi saanut millään pois. Ei vaikka olikin jätskiä tiedossa. Mutta täytyy kyllä myöntää, että harvinaisen kiva puisto oli omastakin mielestä. Lions park.

Tammisaari on viehättävä kaupunki, kauniine taloineen ja tunnelma on jotenkin suomenlinnamainen, idyllinen, merituulinen ja kotoisa.

Summa summarum; peräkärryä ei tarvittu ja sen kanssa oli erittäin hankala liikkua, parkkiin sai vain tosi kauas. Ens vuonna ehdottomasti uudelleen antiikkipäiville, silloin ilman peräkärryä (jos malttaa, kun ikäänhän ei tiedä;)) ja käteistä mukaan. Mielestämme hintataso oli Fiskarsissa kovempi, mutta varmaan riippuu mitä etsii. Tunnelman ja miljöön takia kannattaa lähteä ja onhan se aarrejahtifiilis kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti